Månadens Root-röst April

Med fokus på LCHF och traditionell mat når @anitastridh drygt 5000 följare på Instagram. Vill du ha tips och inspiration till både vardagsmenyn och högtider, är detta rätt konto att följa. Och självklart är vi stolta över att Anita även är supporter av Rootpastas produkter, speciellt vårt ris – alltid kul!

Kolla in hennes Instagram här  @anitastridh

Du får bjuda hem två kändisar på middag.
Vem hade du bjudit och vad hade serverats?

Jag hade bjudit hem Tomas Ledin och Julia Roberts, Tomas för att hans musik har följt mig genom hela livet och han verkar vara en jordnära människa som jag tror skulle känna mig väl tillmods med, när väl nervositeten hade lagt sig haha… Julia skulle vara mysig att träffa då hon också känns väldigt sympatisk och verkar vare en tjej med fötterna på jorden. Jag skulle bjuda på grillat, en fin bit entrecote, svamprisotto som jag gör med ert ris (en stor favorit) och en grönsallad med bl.a. tomater och blåbär och sockerärtor.

Du använder Root Pasta ibland i din matlagning, vad är det du tycker om med just Root Pasta och vilken sort är din favorit?
Om jag måste välja en favorit så får det bli riset och fettuchine även om jag gillar alla sorterna. Får man önska så skulle en sort i mindre bitar, typ penne, vara välkommet.
Jag gillar konsistensen och att det är enkelt att göra en festlig måltid med produkterna, jag äter mycket med ögat så att det liknar andras pastarätter är toppen!

Vad finns alltid i ditt kylskåp?
I mitt kylskåp finns det alltid smör ost och grädde.

Vad är månades Root-röst?
Med jämna mellanrum scannar vi av bloggar och social media för att se om någon person har publicerat något extra intressant som på ett eller annat sätt är kopplat till Root Pasta. Vi är så tacksamma för alla som taggar eller nämner våra produkter och med månadens Root-röst vill vi lyfta fram personer som vi tror kan inspirera andra. Antingen med sin matlagning, sina målsättningar eller på något annat sätt vi tycker är värt att uppmärksamma.