Månadens Root-röst Februari

@matmedtobbe är Instagramkontot som inspirerar mer än 11000 svenskar till hälsosamma middagar, utan att för den delen tumma på varken smak eller utseende. Här är det fräscha, nyttiga och välsmakande recept som gäller, och det är så klart något vi på Root Pasta förespråkar. Därför är vi glada över att få presentera @matmedtobbe som månadens Root-röst!

Kolla in hans Instagram här  @matmedtobbe

3 frågor till Tobbe – månadens Root-röst.

Vad finns alltid i ditt kylskåp?
Något som alltid finns i mitt kylskåp är kvarg, mandelmjölk, ägg, banan och något grönt.

Du måste välja en favorit? Root Pasta Rice, Noodles, Fettuccine eller Spaghetti?
Oj den var svår! Jag skulle vilja säga alla. Men om jag måste ta och välja en favorit. Då skulle jag välja fettuchini. Passar utmärkt att ha vid sidan av maten, likaväl som att ha i grytor, krämiga såser och till wok.

Du har helt glömt bort att du får gäster om 15 min? Vad bjuder du på?
Jag skulle bjuda mina gäster på en asiatisk inspirerande wok. Det är både enkelt att göra och tar inte alltför lång tid att tillaga. Då skulle jag hinna umgås med mina gäster, samtidigt som jag kan vara en bra värd. Utan att behöva stå i köket större delen av kvällen när mina gäster är här.

Vad är månades Root-röst?

Med jämna mellanrum scannar vi av bloggar och social media för att se om någon person har publicerat något extra intressant som på ett eller annat sätt är kopplat till Root Pasta. Vi är så tacksamma för alla som taggar eller nämner våra produkter och med månadens Root-röst vill vi lyfta fram personer som vi tror kan inspirera andra. Antingen med sin matlagning, sina målsättningar eller på något annat sätt vi tycker är värt att uppmärksamma.