Månadens Root-röst Juli

Vi på Root Pasta gillar sunda val. Både i kost och i livsstil.
Det är därför extra kul att få presentera den kreativa, positiva och inspirerande @egoFIN som månadens Root-röst.

Med sitt konto når hon nästan 4000 följare med ren och skär skaparglädje, oavsett om det är med pensel och duk, eller kockkniv och stekpanna.

Gå in och följ både henne och hennes livsfilosofi för ett liv i balans.
Kolla in hennes Instagram här  @egoFIN

1. Vilken Root Pasta produkt passar bäst efter ett hårt träningspass?
“Jag är gladast för fettuccine. Den gifter sig väl med både lax och vannameiräkor, och massvis med grönsaker!”

2. Hur länge har du hållit på med träning?
“Jag har alltid vart aktiv, när jag vart ett litet barn så spelade jag fotboll och när jag blev tonåring spelade jag innebandy. Men när jag fick två olika diagnoser för en del år sedan slutade jag med allt. Jag höll på att bli mina sjukor! Helt galet så här i efterhand. Insåg att det inte alls var bättre att vara stilla. Det blev totalt motsatt effekt… Så jag läste på och tog delvis hjälp av olika PT’s. Sedan några år har jag funnit min egen form och tränar både styrka/kondition 3-4 ggr/veckan. Vilket känns toppen!”

3. Vad fick dig att börja med LCHF?
“Mina diagnoser ledde mig in på LCHF redan -93. Men då tror jag inte att det hette LCHF? Jag körde kosten under flera år – men när jag mådde bättre så slutade jag! Säkerligen typiskt att göra så. Men blev ganska snabbt sämre. Men under åren när jag slutade träna var jag även slarvig med kosten. Så samma vad gäller träningen: sedan några år tillbaka är det LCHF-kost som gäller om jag vill vara välmående. Vilket jag såklart vill!”