Månadens Root-röst Juni

Månandens Root Pasta-ambassadör är ingen mindre än Nina Böhm, som under @ninis.74.lchf inte bara sprider kloka livsinsikter utan även inspirerar till god och nyttig mat.

Nina vet hur man lever det goda livet utan att tumma på hälsan – följ henne här och ta del av hennes mat- och livsglädje.

Tack för att du väljer Root Pasta, Nina!

Kolla in hennes Instagram här  @ninis74.lchf

1. Vilken är dina favorit av Fettuccine, Spaghetti, Rice och Noodles? Och vad passar bäst till din favorit?
“Min absoluta favorit är Fettuccinen, även om de andra också är ruskigt goda. Äter den gärna med köttfärssås eller en varm god tonfiskröra.”

2. Hur länge har du använt dig av LCHF och vad rekommenderar du för dem som vill börja med det?

“Jag har ätit LCHF mer eller mindre i 6 år. Jag började först endast för att se om man verkligen kunde gå ner i vikt av att utesluta kolhydrater, men sen upptäckte jag en fördel till och det var att min mage mår absolut bäst av en kolhydratfattig kost.

Det finns många hälsofördelar med att utesluta socker ur kosten, samt minska på andra kolhydrater, jag kan varmt rekommendera LCHF eftersom man inte behöver köra strikt mathållning för att må bra, det är mest under viktminskningsfasen man äter strikt, sedan kan man äta mer liberalt, därför passar LCHF mig bra och nu när Rootpasta finns i mitt liv kan jag äta “pasta” varje dag om jag vill, eftersom den inte innehåller några kolhydrater och den mättar bra.”

3. Vad är din absoluta favoriträtt?
“Fettuccine och köttfärssås, nom nom!”