Månadens Root-röst Maj

Med en minst sagt imponerande viktresa har @bumbi79, eller Sara Backström som hon egentligen heter, inspirerat och fascinerat nästan 22.000 följare på Instagram. Eller vad sägs om en nedgång på 77 kilo.

Hennes hemlighet är så klart ingen hemlighet utan framgången bygger på hård träning, en vilja av stål och framför allt – en sund diet.

Därför är vi extra stolta att presentera @bumbi79 som Månadens Root Pasta-ambassadör. Tack Sara för att du väljer Root Pasta och stort tack för all fin inspiration!

Kolla in hennes Instagram här  @bumbi79

1. Du har kommit väldigt långt i en fantastisk resa som inneburit att du radikalt har förändrat ditt liv. När bestämde du dig och hur övertygade du dig själv?
“Jag fick 10 pt pass i present som jag gömde i en låda, vågade inte gå dit. Sedan skulle vi köpa trädgårdsmöbler och jag provade en stol som bokstavligt talat brakade i hop helt. Total förnedring och där och då bestämde jag mig. Tog fram pt passen och sedan dess har det rullat på.”

2. Om du fick resa bort en månad var som helst i världen, vilket ställe hade du då valt?

“Jag hade valt Thailand eller LA kan inte bestämma mig, älskar båda :)”

3. Vi är såklart nyfikna på vad du helst lagar för mat tillsammans med Root Pasta samt om du har någon favorit bland de 4 olika sorterna?

“Jag tycker att det går att använda till typ allt men det blir väldigt gott både till köttfärssås och att lägga riset i en god sallad till grillat. Favoriter blir spagettin och riset =)”