Fettuccine med sparris och gorgonzolasås
Portioner Förberedelsetid
2 5minuter
Tillagningstid
10minuter
Portioner Förberedelsetid
2 5minuter
Tillagningstid
10minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Fettuccine
  • 200g sparristoppar
  • Smör att steka i
  • 125g gorgonzolaost – smulad
  • 2dl grädde
  • Salt och peppar
Instruktioner
  1. Bryn sparristopparna i smör på medelvärme i en stekpanna tills de har fått fin färg och salta lite lätt.
  2. Blanda smulad gorgonzola och grädde i en skål. Krydda med salt och peppar.
  3. Skölj fettuccinen i kallt vatten och koka dem sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda ner i ostsåsen tillsammans med nudlarna . Värm det i 2 minuter tills osten har smällt och tillsätt sedan sparrisen.
  5. Servera och njut!