Fläskfilé med ris, bacon och ruccola
Portioner Förberedelsetid
4Personer 20Minuter
Passiv tid
5Minuter
Portioner Förberedelsetid
4Personer 20Minuter
Passiv tid
5Minuter
Ingredienser
  • 200g RP Rice
  • 400g fläskfilé
  • 1paket bacon(~80g)
  • 2msk tomatpuré
  • 1st gul lök
  • 2klyftor vitlök
  • 1dl hackad persilja
  • 1dl gräslök
  • 2dl Crème fraiche
  • 1st buljongtärningKött eller grönsak
  • 1dl grädde
  • soyanågra droppar
  • salt & peppar
Instruktioner
  1. Börja med att fräsa löken och baconen i en kastrull. Ha sedan i buljongen, tomatpurén och kryddorna. Låt småkoka i ca 10 minuter.
  2. Ha därefter i persilja, gräslök och créme fraichen.
  3. Stek sedan fläskfilén i lite soya tills det har fått en fin färg.
  4. Lägg över köttet i en form. Häll över den varma såsen och servera det hela med ris!