Grönkålspesto med fettuccine
Portioner Förberedelsetid
2Personer 15Minuter
Tillagningstid
10Minuter
Portioner Förberedelsetid
2Personer 15Minuter
Tillagningstid
10Minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Fettuccine
  • 150g grönkål
  • 1dl olivolja
  • 1/2dl vatten
  • 1st basilika i kruka
  • 100g valnötter
  • 100g riven ost
  • 1/2st citron (saften)
  • 1stor pressad vitlöksklyfta
  • 1/2dl crème fraiche
  • Salt och svartpeppar
Instruktioner
  1. Mixa samman grönkål, olja, vatten, basilika, valnötter och riven ost.
  2. Pressa i citron och vitlök. Rör ner crème fraichen och smaka av med salt och peppar.
  3. Skölj fettuccine i kallt vatten och koka dem i 3 minuter.
  4. Servera och njut!