Kycklinglårsfilé med ris och currysås
Portioner Förberedelsetid
2Personer 10Minuter
Tillagningstid
25Minuter
Portioner Förberedelsetid
2Personer 10Minuter
Tillagningstid
25Minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Rice
  • 300g kycklinglårsfilé
  • Salt och peppar
  • Grillolja att pensla med
  • 1msk hackad basilika
Såsen
  • 2dl crème fraiche
  • 1/2st hönsbuljong
  • 2tsk curry
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg kycklinglårsfiléerna i en ugnssäker form.
  3. Salta, peppra och pensla kycklingen med grillolja. Toppa med hackad basilika.
  4. Sätt in formen i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  5. Häll créme fraichen i en kastrull och blanda ner hönsbuljongen och curryn.
  6. Värm såsen och rör runt tills att alla ingredienser har blandats ordentligt.
  7. Skölj riset under kallt vatten och koka det sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  8. Tips! Servera gärna denna maträtt tillsammans med en fräsch sallad.