Kycklinglårsfilé med ris och currysås
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
10
Minuter
Tillagningstid
25
Minuter
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
10
Minuter
Tillagningstid
25
Minuter
Ingredienser
200
g
Root Pasta Rice
300
g
kycklinglårsfilé
Salt och peppar
Grillolja att pensla med
1
msk
hackad basilika
Såsen
2
dl
crème fraiche
1/2
st
hönsbuljong
2
tsk
curry
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg kycklinglårsfiléerna i en ugnssäker form.
Salta, peppra och pensla kycklingen med grillolja. Toppa med hackad basilika.
Sätt in formen i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Häll créme fraichen i en kastrull och blanda ner hönsbuljongen och curryn.
Värm såsen och rör runt tills att alla ingredienser har blandats ordentligt.
Skölj riset under kallt vatten och koka det sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
Tips! Servera gärna denna maträtt tillsammans med en fräsch sallad.