Pastasås Campagnola med spaghetti

Skriv ut recept
Pastasås Campagnola med spaghetti
Förberedelsetid 5 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 3 dl färdig pastasås t.ex. ICA Campagnola tomat & champinjon
  • 300 g nötfärs
  • 2 msk smör eller annat matfett för stekning
  • 2 msk persilja/ hackad
  • 2 st vitlök
  • salt och peppar
  • riven ost till topping
Förberedelsetid 5 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 3 dl färdig pastasås t.ex. ICA Campagnola tomat & champinjon
  • 300 g nötfärs
  • 2 msk smör eller annat matfett för stekning
  • 2 msk persilja/ hackad
  • 2 st vitlök
  • salt och peppar
  • riven ost till topping
Instruktioner
  1. Börja med att bryna färsen i smör tills det har fått fin färg.
  2. Tillsätt den färdiga pastasåsen, persilja, pressad vitlök salt och peppar efter smak.
  3. Skölj spaghettin i kallt vatten. Koka det i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  4. Servera spaghettin och pastasåsen.
  5. En snabblagad rätt för den som har ont om tid.