Pastasås med lövbiff och champinjoner
Portioner Förberedelsetid
2Personer 10Minuter
Tillagningstid
20Minuter
Portioner Förberedelsetid
2Personer 10Minuter
Tillagningstid
20Minuter
Ingredienser
  • 200g Root Pasta Fettuccine
  • 1msk smör till stekning
  • 1st rödlök
  • 200g champinjoner
  • 250g lövbiff
  • 2 -3dl grädde
  • 1st köttbuljong
  • Salt och grovmalen svartpeppar efter smak
  • Blandsallad till servering
Instruktioner
  1. Hacka löken, skär champinjonerna i skivor och strimla lövbiffen.
  2. Stek lök och champinjoner på medelvärme i ca 6 minuter så att löken får fin färg, rör runt lite då och då.
  3. Stek lövbiffstrimlorna tillsammans med löken och champinjonerna i ca 4-5 minuter.
  4. Häll på grädden och smula ner köttbuljongen låt småkoka i 3 minuter, smaka av med salt och peppar.
  5. Skölj fettuccine i kallt vatten och koka det sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  6. Servera fettuccine tillsammans med såsen och en blandsallad.