Stekt fläsk med löksås och ris
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
5
Minuter
Tillagningstid
25
Minuter
Portioner
Förberedelsetid
2
Personer
5
Minuter
Tillagningstid
25
Minuter
Ingredienser
200
g
Root Pasta Rice
400
g
rimmat fläsk
persilja att toppa med
Löksås
2
stora gula lökar
2, 5
dl
grädde
salt och peppar
soja, några droppar för färgens skull
Instruktioner
Grovhacka löken. Fräs den sedan i smör tills den blir mjuk utan att den tar färg.
Häll i grädden och rör om. Tillsätt några droppar soja, salt och peppar efter smak och tycke. Låt den småputtra på svag värme i några minuter.
Stek fläsket i smör i en stekpanna tills det får en fin krispig yta.
Skölj riset i kallt vatten och koka det sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
Servera och njut!