Fläskfilé i krämig örtsås med Fettuccine

Skriv ut recept
Fläskfilé i krämig örtsås med Fettuccine
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 300 g Fläskfilé
  • 3 dl Grädde
  • 100 g Bladspenat
  • 1 st Hönsbuljongstärning
  • 1/2 dl Gräslök
  • 1 dl Dill
  • 1 msk Dijonsenap
  • Salt och peppar
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 300 g Fläskfilé
  • 3 dl Grädde
  • 100 g Bladspenat
  • 1 st Hönsbuljongstärning
  • 1/2 dl Gräslök
  • 1 dl Dill
  • 1 msk Dijonsenap
  • Salt och peppar
Instruktioner
  1. Skär fläskfilén i skivor.
  2. Salta, peppra och bryn köttet i smör i en stekpanna.
  3. Häll ner grädden i en kastrull och värm upp.
  4. Tillsätt spenat, buljongtärning, örter och senap.
  5. Koka upp under vispning.
  6. Lägg ner köttet i såsen och låt det koka i ca 5 minuter.
  7. Under tiden koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.