Leveransvillkor

Orderbekräftelse

När du beställt får du strax efteråt en bekräftelse till din angivna e-postadress.
Skulle du inte ha fått den inom en timme kan du börja med att kontrollera att du angivit din e-postadress rätt. Det är också vanligt att hotmail, gmail och live-mailkonton är så hårt inställda i sitt SPAM-skydd att dessa mail sorteras ut som skräppost direkt, kolla dina inställningar om du har en sådan mailadress.

Leverans

Alla varor skickas med DHL till ett ombud/DHL Service Point för uthämtning.
Din försändelse skickas vanligen inom 24h (vardagar) från det att din beställning kommit in.
Normalt så finns den för uthämtning på DHL Service Point inom 2-3 vardagar.
Försändelser aviseras i första hand med SMS eller e-post och hämtas på respektive utlämningsställe. Om du inte fått något aviseringsmail eller sms inom 5 vardagar efter att din beställning har genomförts så kontakta oss på info@rootpasta.se eller 010-20 67 005.

Ej uthämtade paket

Om ett paket/brev kommer i retur till OBN AB skickas varorna inte ut till dig igen, du får i stället en återbetalning på din köpesumma minus 300 kr för att täcka våra kostnader för expediering, packning, emballage frakt, returfrakt, och returbehandling. Om köpesumman varit lägre än 300 kronor skickas en faktura med 14 dagars kredit på det överskjutande beloppet. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med f.n. 50 kr. Vid utebliven betalning efter påminnelse vidtar vi betalningsrättsliga åtgärder.