Mer om Root Pasta

Root Pasta är ett substitut till pasta, ris och nudlar som framställs av roten från Konjakknölkallan – i folkmun ofta kallad för Konjakrot.

Den växer naturligt enbart i de tropiska- och subtropiska delarna av Asien och då oftast på hög höjd. Root Pasta kommer från Shandong-provinsen i östra Kina och finns i 4 olika utföranden: Spaghetti, Fettuccine, Noodles och Rice.

Innehållsförteckning:

Vatten, konjakmjöl, safflor (naturligt färgämne), surhetsreglerande medel (kalciumhydroxid).

Näringsdeklaration

Näringsvärdeper 100 g
Energi25kj/ 6kcal
Fett0 g
varav:
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav:
- sockerarter0 g
- polyoler0 g
- stärkelse0 g
Fiber3,6 g
Protein1 g
Salt0 g

Se gärna våra vanliga frågor och svar för ännu mer information.

Root Pasta går att beställa här på webbplatsen eller hos några av våra återförsäljare som du finner här.