Skriv ut recept
Stekt lax med ris, sparris och hollandaisesås
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 15 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 300 g laxfilé
  • smör eller olja att steka i
  • 8 st stång sparris
  • 1 st tomat
  • 1 st citron/ i skivor
  • salt och peppar
  • 2 dl hollandaisesås
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 15 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 300 g laxfilé
  • smör eller olja att steka i
  • 8 st stång sparris
  • 1 st tomat
  • 1 st citron/ i skivor
  • salt och peppar
  • 2 dl hollandaisesås
Instruktioner
  1. Stek laxen gyllenbrun i ca 2 minuter på varje sida i en het stekpanna och krydda med salt och peppar.
  2. Koka riset i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  3. Servera laxen med ris, sås, sparris, tomat och citronklyftor.

Stekt lax med ris, sparris och hollandaisesås