Skriv ut recept
Grönkålspesto med fettuccine
Förberedelsetid 15 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 150 g grönkål
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl vatten
  • 1 st basilika i kruka
  • 100 g valnötter
  • 100 g riven ost
  • 1/2 st citron (saften)
  • 1 stor pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl crème fraiche
  • Salt och svartpeppar
Förberedelsetid 15 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 150 g grönkål
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl vatten
  • 1 st basilika i kruka
  • 100 g valnötter
  • 100 g riven ost
  • 1/2 st citron (saften)
  • 1 stor pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl crème fraiche
  • Salt och svartpeppar
Instruktioner
  1. Mixa samman grönkål, olja, vatten, basilika, valnötter och riven ost.
  2. Pressa i citron och vitlök. Rör ner crème fraichen och smaka av med salt och peppar.
  3. Skölj fettuccine i kallt vatten och koka dem i 3 minuter.
  4. Servera och njut!

Grönkålspesto med fettuccine