Skriv ut recept
Chorizo med spaghetti och soltorkade tomater
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 200 g chorizo
  • 1 st hackad gul lök
  • 5 st strimlade soltorkade tomater
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 1 dl rucola
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 dl riven ost
  • Salt och peppar
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 10 Minuter
Portioner
personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 200 g chorizo
  • 1 st hackad gul lök
  • 5 st strimlade soltorkade tomater
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 1 dl rucola
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 dl riven ost
  • Salt och peppar
Instruktioner
  1. Stek lök, vitlök, tomat i olja i en stekpanna med höga kanter. Skiva korven i lagom stora bitar och låt den steka med till den är genomstekt.
  2. Häll på crème fraichen och späd med lite vatten. Häll i rucolan och låt puttra tillsammans i några minuter.
  3. Salta och peppra efter smak.
  4. Skölj spaghetti i kallt vatten och koka dem i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  5. Servera korvgrytan med spaghettin och toppa med riven ost.

Chorizo med spaghetti och soltorkade tomater