Skriv ut recept
Spaghetti med pinjenötter och salami
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 20 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 1 st liten gul lök
  • 1 st ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 st avokado
  • 75 g rostade pinjenötter
  • 120 g salami
  • salt och peppar
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 20 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Spaghetti
  • 1 st liten gul lök
  • 1 st ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 st avokado
  • 75 g rostade pinjenötter
  • 120 g salami
  • salt och peppar
Instruktioner
  1. Skölj spaghettin i kallt vatten och koka det i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  2. Finhacka löken. Vispa ägget lätt med en gaffel i en skål, tillsätt grädden och löken.
  3. Skär avokadon i klyftor och rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
  4. Sila av spaghettin när den är klar och häll tillbaka i grytan, tillsätt äggsmeten och värm upp alltsammans försiktigt utan att koka, det ska bara bli lite krämigt. Salta och peppra efter tycke.
  5. Lägg upp spaghettin i djupa skålar och servera med avokado, salami och rostade pinjenötter.

Spaghetti med pinjenötter och salami