Skriv ut recept
Kycklingfrikadeller med Root Pasta Nudlar i buljong
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 15 Minuter
Portioner
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Noodles
  • 1/2 Röd spansk peppar
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 125 g Salladslök
  • 1/2 Kruka koriander
  • 3/4 l Kycklingbuljong
  • 1 msk Soja
  • 200-300 g Kycklingfärs
  • 1/2 Ägg
  • 1 tsk Salt
  • 125 g Pak choi
Förberedelsetid 10 Minuter
Tillagningstid 15 Minuter
Portioner
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Noodles
  • 1/2 Röd spansk peppar
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 125 g Salladslök
  • 1/2 Kruka koriander
  • 3/4 l Kycklingbuljong
  • 1 msk Soja
  • 200-300 g Kycklingfärs
  • 1/2 Ägg
  • 1 tsk Salt
  • 125 g Pak choi
Instruktioner
  1. Dela, kärna ur och hacka pepparn. Skala och riv ingefära och vitlök. Ansa och strimla salladslöken tunt. Hacka koriandern.
  2. Blanda pepparn, ingefära, vitlök och hälften av salladslöken i en skål. Blanda ner färsen, ägget och hälften av koriandern. Krydda med salt. Forma färsen till små bollar.
  3. Sänk värmen på buljongen och lägg i bollarna. Låt sjuda på svag värme i ca 8 minuter. Lyft upp frikadellerna och koka sedan nudlarna i buljongen enligt tidsanvisningen på förpackningen.
  4. Strimla pak choi och lägg ner den och frikadellerna i buljongen när nudlarna är klara. Garnera med resten av koriandern och salladslöken och servera genast.
  5. Smaker från det asiatiska köket serveras med Root Pasta Noodles. Servera och njut!

Kycklingfrikadeller med Root Pasta Nudlar i buljong