Skriv ut recept
Pasta bolognese med kycklingfärs och fettuccine
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 500 g kycklingfärs
  • 2 st gula lökar finhackade
  • 1 msk tomatpuré
  • 400 g krossade tomater
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • Salt och peppar
  • 1 kruka färsk basilika
  • Parmesanost efter tycke
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 500 g kycklingfärs
  • 2 st gula lökar finhackade
  • 1 msk tomatpuré
  • 400 g krossade tomater
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • Salt och peppar
  • 1 kruka färsk basilika
  • Parmesanost efter tycke
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
Instruktioner
  1. Fräs kycklingfärsen i circa 6 minuter.
  2. Hacka löken samt vitlöken och fräs sedan i ytterligare 3 minuter.
  3. Lägg till tomatpuré, krossade tomater, kycklingbuljong och rör om.
  4. Krydda med valfria kryddor.
  5. Tillsätt fettuccine och värm i circa 3-4 minuter. Servera med basilika och riven parmesanost.

Pasta bolognese med kycklingfärs och fettuccine