Skriv ut recept
Fettuccine med sparris och gorgonzolasås
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 200 g sparristoppar
  • Smör att steka i
  • 125 g gorgonzolaost - smulad
  • 2 dl grädde
  • Salt och peppar
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Fettuccine
  • 200 g sparristoppar
  • Smör att steka i
  • 125 g gorgonzolaost - smulad
  • 2 dl grädde
  • Salt och peppar
Instruktioner
  1. Bryn sparristopparna i smör på medelvärme i en stekpanna tills de har fått fin färg och salta lite lätt.
  2. Blanda smulad gorgonzola och grädde i en skål. Krydda med salt och peppar.
  3. Skölj fettuccinen i kallt vatten och koka dem sedan i lättsaltat vatten i 3 minuter.
  4. Häll av vattnet och blanda ner i ostsåsen tillsammans med nudlarna . Värm det i 2 minuter tills osten har smällt och tillsätt sedan sparrisen.
  5. Servera och njut!

Fettuccine med sparris och gorgonzolasås

200 g Root Pasta Fettuccine
200 g sparristoppar
Smör att steka i
125 g gorgonzola/smulad
2 dl grädde
Salt och peppar