Skriv ut recept
Torskfilé med skirat smör och ris
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 1 timme
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 400 g torskrygg
  • 2 st ägg
  • 6 st vitpepparkorn
  • 5 st lagerblad
  • 50 g smör
  • 2 st ägg
  • 2 st kvistar dill
  • Salt
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 1 timme
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 400 g torskrygg
  • 2 st ägg
  • 6 st vitpepparkorn
  • 5 st lagerblad
  • 50 g smör
  • 2 st ägg
  • 2 st kvistar dill
  • Salt
Instruktioner
  1. Koka äggen i ca 7 minuter, låt svalna.
  2. Koka torsken i saltat vatten med lagerblad och vitpepparkorn på låg temperatur i ca 6 minuter.
  3. Skala och hacka äggen.
  4. Skölj riset i kallt vatten, koka det sedan i lättsaltat vatten i tre minuter.
  5. Bryn smöret i en kastrull tills det är gyllene.
  6. Servera torsken riset, skirat smör och toppa med ägg och en kvist dill.

Torskfilé med skirat smör och ris

200 g Root Pasta Rice
400 g torskrygg
2 st ägg
6 st vitpepparkorn
5 st lagerblad
50 g smör
2 st ägg
2 st kvistar dill
Salt