Skriv ut recept
Fläskfilé med ris, bacon och ruccola
Förberedelsetid 20 Minuter
Passiv tid 5 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g RP Rice
  • 400 g fläskfilé
  • 1 paket bacon (~80g)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl gräslök
  • 2 dl Crème fraiche
  • 1 st buljongtärning Kött eller grönsak
  • 1 dl grädde
  • soya några droppar
  • salt & peppar
Förberedelsetid 20 Minuter
Passiv tid 5 Minuter
Portioner
Personer
Ingredienser
  • 200 g RP Rice
  • 400 g fläskfilé
  • 1 paket bacon (~80g)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl gräslök
  • 2 dl Crème fraiche
  • 1 st buljongtärning Kött eller grönsak
  • 1 dl grädde
  • soya några droppar
  • salt & peppar
Instruktioner
  1. Börja med att fräsa löken och baconen i en kastrull. Ha sedan i buljongen, tomatpurén och kryddorna. Låt småkoka i ca 10 minuter.
  2. Ha därefter i persilja, gräslök och créme fraichen.
  3. Stek sedan fläskfilén i lite soya tills det har fått en fin färg.
  4. Lägg över köttet i en form. Häll över den varma såsen och servera det hela med ris!

Fläskfilé med ris, bacon och ruccola

Tags: Ris