Skriv ut recept
Risröra med curry och stekt kycklingfilé
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 3 msk mild mjukost
  • 1 msk creme fraiche
  • Currykrydda efter smak
  • Färsk timjan att toppa med
  • 200-300 g kycklingfilé
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
Portioner
Ingredienser
  • 200 g Root Pasta Rice
  • 3 msk mild mjukost
  • 1 msk creme fraiche
  • Currykrydda efter smak
  • Färsk timjan att toppa med
  • 200-300 g kycklingfilé
Instruktioner
  1. Blanda mjukost och creme fraichen i djup skål och smaka av med curryn. Ställ det sen åt sidan.
  2. Skiva kycklingfilén i tunna bitar och stek den i 2-3 minuter på varje sida.
  3. Skölj riset i kallt vatten och koka det sedan i 3 minuter. Häll av vattnet och rör sedan ner riset tillsammans med mjukoströran. Servera den krämigt goda röran med kycklingskivorna och njut!

Risröra med curry och stekt kycklingfilé